FAQ – Häufig gestellte Fragen

FAQ – Întrebări frecvente
Ce este EKO-KAT?
Este un dispozitiv mic, pasiv care nu conține părți în mișcare și este montat direct în rezervor.

Pentru ce se utilizează EKO-KAT?

Datorită proprietăților sale, EKO-KAT îmbunătățește combustibilul în mediul său în așa fel încât să conducă la o combustie mai eficientă în motor.

Cum funcționează?
Desigur, datorită secretelor comerciale, nu oferim informații detaliate despre structura exactă, aceasta fiind o masura de precautie pentru compania noastră, ceea ce ar trebui să fie evident pentru toți. Fiecare dintre noi deține multe dispozitive diferite pentru uzul cotidian, a căror funcționare exacta nu o înțelegem pe deplin și nu o cunoastem, dar este suficient pentru noi să isi îndeplineasca rolul, adică să-și facă treaba. Desigur, totul poate fi explicat, în principal pentru că folosim numai fenomene științifice și legi ale fizicii, dar probabil că mulți se plictisesc. Pe scurt, soluția noastră, care utilizează o serie de fenomene și proprietăți fizico-chimice, modifică structura lanțurilor de hidrocarburi pentru a le slăbi legăturile și forțele de legare. Acest lucru permite ca particulele combustibilului lichid să fie mai ușoare și complet pulverizate cu ajutorul injectorilor în camera de ardere și astfel obținem particule mai mici ale combustibilului injectat. Acest lucru permite o amestecare mai exactă a particulelor combustibile cu oxigenul prezent în aerul aspirat de motor și, în cele din urmă, ne oferă o combustie mai completă, precisă și eficientă din punct de vedere energetic.

Dispozitivul funcționează imediat după aplicarea acestuia?
Din păcate nu. În unele cazuri, efectele benefice ale acestui dispozitiv pot fi văzute după a doua realimentare. In urma observatiilor facute de noi, am constatat ca este nevoie de o perioadă de adaptare care durează în medie 30 până la 50 de ore de funcționare a motorului. Acest lucru se poate observa în aproximativ 3000 de km de condus.

Cât timp este produsul durabil?

Dispozitivul nu este supus uzurii fizice, nu se dizolvă în timpul funcționării, dar durata sa de activitate este limitată. Activitatea dispozitivului are o functionalitate de aproximativ doi ani. După această perioadă, dispozitivul își poate pierde treptat proprietățile. Cu toate acestea, oferim condiții favorabile pentru înlocuirea dispozitivului după o perioadă de 24 de luni.

EK-KAT este un alt magnetizator de combustibil?
Produsul nostru nu are proprietăți magnetice și, de asemenea, funcționarea acestuia nu are nimic de-a face cu tratarea combustibilului cu un câmp magnetic, prin urmare EKO-KAT nu este un magnetizator de combustibil.

Este soluția potrivită pentru fiecare tip de motor?
Teoretic, dipozitivul poate funcționa cu toate motoarele care ard combustibil lichid (nu se aplică la GPL, deoarece combustibilul este deja furnizat în faza de vapori). Cu toate acestea, etapa de producție consumatoare de timp și activarea componentelor reactive ale dispozitivului au un impact semnificativ asupra costului final, care, din păcate, este scăzut. Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, încercăm să oferim soluția noastră acolo unde utilizatorul poate aduce beneficii măsurabile, iar timpul de rambursare este cât mai scurt posibil. Prin urmare, nu ne putem permite să oferim produsul nostru oricui deține un vehicul care arde combustibil, deoarece utilizarea lui nu este întotdeauna viabilă din punct de vedere economic. De exemplu, kilometrajul mediu anual al unui camion este de aproximativ 100.000 km pe an. În acest caz, investiția se rambursează de mai multe ori în primul an și oferă un beneficiu financiar semnificativ. Un utilizator privat de mașini are nevoie de cel puțin câțiva ani pentru un astfel de curs de kilometru, iar consumul de combustibil este mult mai mic. Deci, acum, preferăm să evităm situațiile în care clienții nu pot obține beneficii măsurabile. Dacă dețineți o mașină care este folosită în scopuri personale, dar totuși ați ajuns la acest capitol al site-ului / fișei noastre de informații, vă rugăm să verificați mai târziu impreuna cu noi – pentru ca realizăm activități de cercetare și dezvoltare continue și poate că vom avea o soluție avantajoasă pentru dvs. într-un timp cât mai scurt!

Are EKO-KAT o influență asupra calității gazelor de eșapament?
În acest sens, se efectuează cercetări pe termen lung, care ar trebui să confirme și acest efect al produsului nostru. În momentul de față putem confirma efectul într-un mod rațional: deoarece arderea fiecărui combustibil conduce o emisie de poluanți în atmosferă și consumă oxigenul din aer, fiecare cantitate de combustibil salvată și chiar foarte mică conduce la o cantitate redusă de emisiile de gaze, particule solide și mulți alți poluanți.

Este folosirea lui EKO-KAT în siguranță pentru motor?
Am fost implicați în activitatea de cercetare, atât profesională, cât și privată, de mulți ani. Știm multe soluții și am testat multe dintre ele care pot afecta performanțele motorului. Cu toate acestea, multe dintre ele sunt complicate, greu de instalat și nu sunt ușor de utilizat. Unele dintre ele necesită îngrijire și întreținere permanentă. Orice neglijență poate avea consecințe fatale. Astfel de experimente sunt cele mai potrivite pentru amatori cât și pentru cei pasionați care își cunosc motoarele, ei mențin și sunt, de asemenea, în măsură să-si monitorizeze în permanență si să-si îmbunătățească sau să-si verifice instalația. Cu toate acestea, utilizarea profesională nu lasă loc pentru un astfel de risc.
Scopul nostru a fost să dezvoltăm o soluție care să-și îndeplinească definitiv funcția pozitivă, dar care sa nu necesite întreținere. Acest lucru este deosebit de important atunci când conducătorul auto / operatorul este adesea un angajat care utilizează vehiculul, dar nu-i pasă de întreținere.
Produsul nostru nu are componente mecanice, nici o uzură fizică și nici un aditiv de combustibil. Nu are proprietăți magnetice și nu are nicio influență asupra electronicii motorului. De asemenea, nu provoacă poluare cu combustibil, dar din motive de siguranță, recomandăm montarea dispozitivului chiar înaintea filtrului de combustibil. Suntem fanii motoarelor noi și folosim EKO-KAT în vehiculele noastre. Există chiar indicii că putem spune că EKO-KAT poate prelungi durata de viață a motorului. Amestecul de combustibil-aer este ars mai curat, ceea ce înseamnă o cocsificare mai mică a componentelor unui atomizor, a camerei de ardere, a supapelor și a prizelor acestora. Un strat de funingine este un izolator care limitează căldura introdusă de camera de combustie. În plus, funinginea, ca rezultat al arderii incomplete, are proprietăți de frecare și vâscozitate redusă a uleiului.

Ce fel de efecte / economii pot fi așteptate prin utilizarea EKO-KAT?
După cum știți deja, economia de combustibil a devenit o știință proprie. Există așa-numitele cursuri de conducere ecologică care îi învață pe șoferi să utilizeze mai eficient motorul. De asemenea, este posibil să se cumpere dispozitive de monitorizare care să permită controlul consumului de carburant de către șofer. Prin urmare, este evident că în acest caz depinde mult de utilizarea vehiculului. Utilizarea inteligentă a acceleratorului, în comparație cu distanța parcursă, poate reduce consumul de combustibil cu până la 20%. Deci, nu putem răspunde la întrebare fără a fi siguri și preciși, deoarece modul în care este utilizat motorul are un impact asupra economiei de combustibil. Economiile medii din utilizarea EKO-KAT variază între 5 și 16%.
În mod ideal, combustibilul ar trebui să rămână în rezervor cu mult timp înainte de a fi utilizat. Desigur, nu este întotdeauna posibil, dar, de exemplu, ajută foarte mult dacă vehiculul este alimentat cu carburant după muncă sau în timpul unei pauze forțate de tahograf, deoarece EKO-KAT are posibilitatea de a reacționa.
Vă sugerăm să luați aproximativ 10% pentru a calcula rentabilitatea și economiile potențiale. Dacă observați că rezultatul este mai mare în cazul dvs., cu atât mai bine pentru portofelul dvs.. Cu toate acestea, vă oferim un test fără caracter obligatoriu pentru a vă obține singur rezultatele economice dorite.

Este produsul protejat legal?
Desigur, soluția noastră este înregistrată în Oficiul de brevete polonez și așteptăm recunoașterea brevetului. Marca noastră este protejată la nivel global. Avem, de asemenea, instrumente pentru protejarea proprietății intelectuale împotriva utilizării și copierii neautorizate.

Utilizarea dispozitivului este legală?
Încercăm să implementăm soluția noastră în conformitate cu toate standardele și reglementările. Până în prezent nu avem legi cunoscute care să limiteze utilizarea EKO-KAT. Dispozitivul nostru nu este o modificare a motorului, atât mecanic, cât și electronic. Nu modifică compoziția chimică a combustibilului și nici nu adaugă alte componente – modifică numai proprietățile fizico-chimice. Prin urmare, nu avem niciun motiv să presupunem că utilizarea ar fi interzisă. Desigur, eforturile noastre se concentrează pe obținerea certificatelor și analizelor oficiale, însă investigațiile adecvate efectuate de organele acreditate iau adesea ani de zile. Dar dacă certificarea este deja necesară pentru dvs., contactați-ne pentru a specifica ce fel de rezultate / examinări aveți nevoie. Apoi, ne concentram toată energia pentru a obține documentația de care aveți nevoie și pentru a amâna mai târziu problemele mai puțin importante.
Această pagină este actualizată în mod continuu, dacă aveți alte preocupări sau îndoieli sau dacă aveți întrebări, contactați-ne prin intermediul formularului de contact.